Bij het kopen van woks voor de Aziatische keuken, wat moet ik zoeken?

Lieke van de Brink

Eerst de wok zelf. Overweeg een ervaringsrapport Weber Gbs Wok. De beste manier om de beste kwaliteit woks te waarborgen is door ervoor te zorgen dat de wok goed getemperd is, het gebruikte metaal van hoge kwaliteit is en de constructie is goed en veilig. Dit bericht is een uitgebreide gids voor wok kopen.

Eerst moeten we ervoor zorgen dat wok goed getemperd is. Wolfraam is niet goedkoop en het is niet overal beschikbaar. Je hebt een goede kwaliteit en dure wolfraam legering of een metaal dat is ook zeer hoge kwaliteit wolfraam legering. In Nederland is de prijs van goede kwaliteit wolfraam zeer laag, dus het is moeilijk om een dure en hoge kwaliteit wolfraam legering te vinden. In deze post ga ik je laten zien hoe je de kwaliteit van een wolfraam legering te meten en hoe ervoor te zorgen dat de wolfraam legering is goed getemperd. U wolfraamlegeringen kopen uit Nederland en in vele andere landen zoals Hong Kong, Japan, de VS en zelfs uit China. Het is altijd een goed idee om uw eigen metingen te doen en test uw wolfraam legering, als je de legering te kopen. Er is geen one size fits all, maar sommige mensen geven misschien de voorkeur aan de hogere kwaliteit wolfraam legering. Ik denk dat deze wolfraam legering die ik gebruik is van goede kwaliteit. Ik had het geluk om een oude wolfraam legering, die veel oppervlakte gebreken heeft, dus het was gemakkelijk om de legering te testen. Deze wolfraam legering is gemaakt door Naflex (een bedrijf dat zeer goedkope legeringen maakt) en is zeer goed gehumeurd. Een goede getemperde wolfraam legering is een perfecte match voor de wok die we gebruiken in dit bericht. Dit kan heel indrukwekkend zijn, als je het vergelijkt met Thermosfles Roze. Het heeft een lage temperatuur coëfficiënt van expansie, zodat het gemakkelijk is op te warmen. Deze wolfraamlegering heeft een uitstekende oppervlakteweerstand en ook een mooie zachtheid. De hardheid van de legering is ook zeer goed. De legering werd voor het eerst gebruikt in een Chinees restaurant in Singapore en werd verkocht voor 5 tot 6 cent per wok. We zijn momenteel de verkoop van deze wolfraam legering voor $ 5 tot $ 6 per wok. U de wolfraam legering en zien welke het juiste is voor jou. Ik zal dit bericht bijwerken wanneer deze legering wordt stopgezet. Het is ook vermeldenswaard dat de prijs van deze woks zal aanzienlijk dalen als gevolg van nieuwe ontwikkelingen. We verkopen ook een verscheidenheid aan Tungsten legering woks die u gebruiken in het kookproces of in de winkel.

Wat is 'Hardheid' voor jou?

"Hardheid" is een zeer subjectieve term die niets te maken heeft met "kracht". In dit artikel ga ik uitleggen hoe je "Hardheid" moet gebruiken als je probeert te beslissen tussen Wolfraam, Koper of Titanium woks, of een woks voor die kwestie.

We zullen uitgaan van onze meest voorkomende keuze, Tungsten legering. Als u al een Tungsten legering bezit, vraagt u zich misschien af: "Waarom tungsten gebruiken als andere woks duurder zijn?" Nou, zoals je zien op de foto's in de vorige sectie, de woks gebruikt in de foto's hierboven zijn gemaakt van Tungsten. Maar wat heeft dit te maken met de "Hardheid"? Het antwoord is vrij eenvoudig. Als je kijkt naar een van de woks hierboven, zult u merken dat ze zijn gemaakt van Wolfraam. Dit zal zeer onthullend zijn in vergelijking met wok De "Hardheid" van een Tungsten legering is dezelfde als die van een titanium of koperlegering. Dus als u de juiste legering voor uw project wilt vinden, is het het beste om een Tungsten legering te gebruiken die duurder is dan andere woks.