Moet ik woks kopen voor de Aziatische keuken?

Lieke van de Brink

№. Woks zijn gemaakt van staal, wat betekent dat ze zwaar en fragiel zijn. De duurste die ik kon vinden waren ongeveer €

Ik wilde een wok maken die licht, stevig en veel misbruik zonder enig probleem kan weerstaan. Ik had een stevige wok nodig, dus ik heb deze ontworpen. Het is gemaakt van roestvrij staal, roestvrij stalen handvat en messing lichaam. Het weegt slechts ongeveer 3kg en meet ongeveer 45cm in breedte en 35cm in lengte. Dit is wat het zo stevig en licht maakt. Het gewicht is niet het probleem. Het probleem ligt in het feit dat de wok niet is gemaakt van plastic, waardoor het een harde en krassende textuur, dat is een veel voorkomend probleem met plastic woks. En dit kan indrukwekkend zijn, in vergelijking met Van De Mortel Brunssum Ik ben ook met behulp van de beste kwaliteit metaal. Het is niet gemaakt met goedkope legering zoals de meeste plastic woks en het is gepolijst tot een glans.

Na de workshop mijn vriend en ik gebruikte het voor een paar maanden en probeerde een paar woks van mijn eigen te maken. Ik heb al een paar woks gemaakt van de werkplaats met behulp van de tools die je hier ziet en het ziet er goed uit. Maar na meer dan een half jaar de finish begon te verliezen zijn glans en het had een zeer dunne uitstraling aan. Ik heb toen geprobeerd verschillende maten, het gewicht, en de lengte en ik was ook met een aantal problemen met de vorm en de manier waarop de wok zit op de pan. Het is geen probleem meer voor mij, maar het was moeilijk om het perfecte resultaat te krijgen. Bekijk de vergelijking wok. Ik had ook nooit geprobeerd om elke vorm van draad lont gebruiken voor wok maken, maar ik heb eindelijk besloten om het uit te proberen en het werkte! Het resultaat is het volgende: Na dit project begon ik te denken dat de beste manier om het resultaat dat ik zoek te bereiken is het gebruik van een elektrische boor in plaats van de elektrische boor die ik eerder had. Ik begon toen te experimenteren met verschillende soorten draadafvoeren en ik was echt blij toen ik merkte dat dit goed werkt met de grootte van de wok en de lengte. Ik wilde ook weten of ik kon ontdoen van het gebruik van de elektrische boor voor wok maken. Voor dit experiment kocht ik een paar van 2 meter van 18 meter draad voor ongeveer $ 7 ,95 bij Walmart. Ik moest toen een manier vinden om dit te gebruiken om een dunne draad die door de diameter van een wok kon gaan zonder te buigen te creëren en ik vond dat dit mogelijk is met een speciale boorbit. Ik gebruikte het om te proberen om de draad uit de wok te verwijderen. Hier is het proces. Het begon allemaal toen ik probeerde om een draad te verwijderen op een wok in de keuken.