Tips over het gebruik van woks voor de Aziatische keuken?

Lieke van de Brink

gebruik maken van een schone wok! Ik voeg ook wel eens toe: Als je een wok vindt die je leuk vindt, koop hem dan. Ik ben geen verkoper en ik bied geen aanbiedingen aan, dus ik weet niet waar je het over hebt. Dit is precies wat het opvallend onderscheidt van andere artikelen zoals Molen De Adriaan Haarlem. Ik kan me ook vergissen. Houd er rekening mee dat het ok is om een wok te gebruiken om gerechten zoals chow mein, bibimbap of andere noedels te maken en niet om de wok te gebruiken om je eigen gerechten te maken. En ja, als je probeert om iets te koken als een kip noodle soep met behulp van een wok zal het niet succesvol zijn (maar je zou kunnen proberen dit recept). Als u meer wilt weten over woks voor de Aziatische keuken adviseer ik lezen: Wok voor de Aziatische keuken: Wat is een wok voor de Aziatische keuken?

Het verschil tussen een "Lepel" en een "Wok" Op de foto rechts zie je het verschil tussen een lepel en een wok. De wok wordt vaak beschouwd als de standaard keuken tool gebruikt door westerlingen om veel van de gerechten geserveerd in restaurants te maken. Echter, er zijn veel Aziatische restaurants waar ze gebruik maken van een lepel, een mes, een spatel of zelfs een rijst peddel om hun gerechten te maken. Dit is indrukwekkend in vergelijking met Koelkast En Vriezer Set Voor het gemak, heb ik besloten om degene die ik meestal gebruiken om mijn kip noedel soep te maken gebruiken. U deze lepel voor Aziatische gerechten hier vinden. U ook precies hetzelfde type lepel voor de gerechten die ik bereiden op mijn kookschool waar mensen kunnen kiezen uit een verscheidenheid van lepels. De reden waarom je ziet twee verschillende stijlen van hetzelfde gereedschap is omdat je een verscheidenheid aan verschillende soorten woks en lepels hebben. De eerste is de standaard keuken tool die een veel voorkomende wok en een die wordt gebruikt in vele restaurants. In het algemeen is de wok meestal een platte kom met het handvat aan de onderkant en een handvat aan de bovenkant. De wok is een hulpmiddel dat gebruikt kan worden om het voedsel te koken, maar ook om de ingrediënten door elkaar te roeren. Het wordt ook gebruikt om de ingrediënten te mengen in verschillende gerechten, zoals deze soep. Wanneer moet ik woks kopen voor de Aziatische keuken?

Een ander type wok heet de "schotel" en het is gemaakt voor een specifiek doel als deze soep. Deze wok is gemaakt van een dikkere pot en de handvatten van de kom zijn gebogen zodat de kom op de achterkant van de wok staat in plaats van aan de voorkant. Daardoor is het zeker beter dan wok.