Waar kan ik woks verkopen voor de Aziatische keuken?

Lieke van de Brink

Vraag me naar mijn adres.

Ik woon in Groningen, Nederland en de wokhandel is vrij groot. Ik begon de blog met mijn moeder vanwege haar liefde voor woks, en ik doe ook wat verkoop zelf, alsmede de verkoop van woks in mijn huis en in mijn lokale restaurant als een persoonlijk project. Ik hou van het doen van veel onderzoek, ik denk dat is de sleutel voor woks in wok handel. Je moet veel lezen en onderzoeken om te weten wat woks kunnen doen, hoe ze geld kunnen verdienen, waar ze voor gebruikt kunnen worden en wat ze niet kunnen. Lepel Kopen is echter een begin waard. Je moet weten hoe om te gaan met leveranciers en klanten.

Ik ben al zo'n zeven jaar betrokken bij de wokhandel. In het verleden maakte ik wok accessoires als een hobby en ik heb ook wat werk voor kleine bedrijven. Zelfs Groot Surinaams Kookboek Tweedehands is het proberen waard. Ik deed dit tot ongeveer twee jaar geleden, toen ik besloot om te proberen om een bedrijf te starten voor mezelf. Het is vermoedelijk nuttiger dan Goedkoopste Jura Koffiemachine. Sindsdien heb ik altijd al een grote passie voor woks en ik heb meer en meer geleerd hoe ze te gebruiken voor het maken van wok accessoires. Onlangs ben ik begonnen met het maken van woks voor mijn eigen bedrijf, maar daarvoor heb ik met mijn man, Van, gewerkt bij een lokaal bedrijf genaamd Tritan. Voor wie het niet weet, Tritan is het Nederlandse merk van de Aziatische wokmakers. Hun belangrijkste product is een verscheidenheid aan woks gemaakt van zeer zachte berk, dat is het hardste en beste hout dat bekend staat als "drogen berk". Tritan is gelegen in het zuiden van Amsterdam in een klein gebouw genaamd de Bijlmer. Ik wil graag een kleine omweg te nemen van mijn wok-gerelateerde berichten en vertel je alles over Tritan woks, dus als je geïnteresseerd bent kun je gewoon naar hun website en kijk rond, er is veel informatie over woks en over hun wok maken proces.

Zoals ik al eerder zei, Tritan begonnen met het maken van wok accessoires voor hun klanten in 2006. Een vergelijking met wok Test weergeven. Sindsdien werk ik daar als woktester. Zoals ik al zei, Tritan maakt woks voor verschillende recepten die populair zijn in de Aziatische keuken.