Welke fabrikanten voor woks voor de Aziatische keuken bestaan?

Lieke van de Brink

"Er zijn veel fabrikanten, maar ik ken er maar één, Wokster". Ik heb net ontdekt over dit merk bij toeval.

Ik kocht mijn eerste wok in begin 2013, bij een lokale Wokster. Ik kocht 2 van de "Lux-Mint" woks als een verjaardagscadeau van een vriend. Bovendien zal Koffiemachine Achteraf Betalen een start-up zijn. Sindsdien gebruik ik deze woks in mijn hele buurt en heb ik veel complimenten gekregen. Ik had mijn eerste ervaring van woks voor Aziatische gerechten. Ik heb geprobeerd de "Lux-Mint" woks (2 van deze woks) op zowel de Aziatische stijl "Wokster" en Koreaanse stijl "Wokfest". De woks waren echt goed. Ik hou van de manier waarop de wok eruit ziet en de kleuren zijn goed. Een internelinkbeoordeling bekijken. Aangezien de woks vrij duur zijn, moet ik altijd extra betalen voor verzending. Ik moet je vertellen over de woks als een Aziatische kok. Ik heb dit al lang niet meer gedaan. Ik heb dezelfde woks als een "wok-maker" thuis. In mijn ervaring, de woks zijn niet zo goed. Ik heb geprobeerd zo veel verschillende merken die mijn woks zijn gewoon een beetje saai. Dus ik zou zeggen: koop een wok-maker en een wok-maker alleen. Koop een wok-maker die zeer hoge kwaliteit produceert en dat duurt niet lang om te maken. De enige reden om naar een wok-maker is omdat je niet zeker bent over uw wok en uw wok is in een slechte staat. Ik zou niet een wok-maker aanraden. En de andere reden is vanwege veel mensen die veel vragen hebben over een wok. U de volledige beoordeling op mijn blog hier lezen. Ik zou u willen zeggen dat er verschillende soorten woks met verschillende niveaus van kwaliteit. Sommige woks worden gemaakt door de meest ervaren wokmakers en degenen die alleen zeer basisapparatuur gebruiken, zoals een boor en een boorpers, om woks te produceren. En degenen die de meest geavanceerde apparatuur zijn niet in staat om zo veel te doen als de beginner. Sommige woks, zoals mijn eigen wok die ik hier gebruik, worden gemaakt door een of meer leerlingen. Ik verkies de leerlingen boven de professionele woks. De leerlingen weten hoe ze een wok moeten maken en ze weten wat er in de wok gebeurt. Dus de beginner of de professional hoeft niet veel te doen met de basisuitrusting, zoals de boor en de boorpers, omdat de woks zijn zo gemakkelijk te maken, en hij kan gaan door de basisstappen zonder problemen. De basisuitrusting is alleen belangrijk voor een beginner. Dit is ook de reden waarom ik slechts een enkel mes te gebruiken in deze blog. Voor de beginner, alles wat je nodig hebt is een mes. Maar je hebt twee of meer messen nodig voor de ervaren. Zodra de beginner aan boord komt zal ik hem leren hoe hij zijn eigen woks moet maken.